German Spain French Polish Hungarian Turkish Tschechisch
Bevilágítási megoldások
Szellőztetőrendszerek
Füstelvezető és levegőutánpótló rendszerek
Biztonsági és védelmi rendszerek
Felújítási megoldások
Tetővízelvezetés
Karbantartás és ügyfélszolgálat
Energiahatékonyság
Energiahatékony termékek
Szabályozások
Download Center

Energiahatékonyság >>> Energiamegtakarítás

Az ESSMANN célja - az általános európai irányelveknek is megfelelően-, hogy tevékenysége/termékei által az energiafelhasználás csökkenjen.

Az itt látható logo ennek jelképe, az ESSMANN energiahatékonysági célkitűzéseit fejezi ki. Csak azok a termékeink viselhetik ezt a jelet, melyek hozzájárulnak az épület energiamérlegének javításához, energiahatékony működéséhez. 

Az energiafelhasználás és az energiaárak világszerte növekednek. Emiatt egyre gyakoribb az igény a fenntartható növekedést biztosító, energiahatékony megoldások iránt. A versenyképesség a költségek és különösen az üzemeltetési költségek csökkentésével javítható. Ennek legegyszerűbb módja az energiát optimálisan felhasználó, szabályozott rendszerek alkalmazása.

Az energiamagtakarítási lehetőségek felkutatása és a szükséges módosítások elvégzése segít az energiaköltségek folyamatos csökkentésében. Az ESSMANN által kínált technológiák és innovatív termékek pl. ESSMANN Aerotech jó hőszigetelőképességükkel hozzájárulnak a hőveszteségek csökkentéséhez és az épület energiamérlegének javításához.